Personvern

1. Nettbutikken og personopplysninger

Nettbutikkens funksjonalitet drives av WooCommerce, konfigurert som en utvidelse i WordPress.

Betalingsformidler via WooCommerce-utvidelsen på nettsiden er Stripe. Dette er en tredjepart som spesialiserer seg på betalingsløsninger. De tilbyr standardiserte former for betalingsmåter.

Tredjeparten behandler din betaling og dine betalingsopplysninger, og sender vellykkede betalinger videre til Gudsriket.no.

Ved bestilling via telefon kan du også velge å benytte Apple Pay eller Google Pay som betalingsformidler og betalingsløsning.

Gudsriket.no lagrer ikke din kortinformasjon. Skjemaet sender betalingsopplysningene til Stripe. Stripe behandler personopplysninger i henhold til sin egen personvernpolicy, som du kan finne på https://stripe.com/sv-no/privacy (ekstern nettside).

2. Lagring av opplysninger

Gudsriket.no søker å ta personvern på alvor. Nettsiden lagrer ikke mer informasjon enn nødvendig for å håndtere visninger av siden, bruk av denne og for å håndtere bestillinger i nettbutikken.

Når du bestiller, lagrer Gudsriket.no din ordre med navn, adresse og andre opplysninger du fyller inn, med formål om å behandle din bestilling. Ordren lagres i ettertid for å dokumentere kjøpet.

Ved bestillinger eller bruk av kontaktskjema, kan opplysninger du har delt bli sendt til din oppgitte e-post.

Gudsriket.no tar forbehold om å kunne endre og oppdatere nettsidens personvernpolicy.

28.10.2023