Kjøpsvilkår

Takk for at du er interessert i å kjøpe bøker fra nettsiden Gudsriket.no!

1. Returrett

  Vi er trygge på at du er fornøyd med boken og kjøpet. Skulle du være misfornøyd med noe etter kjøpet, kan du i tråd med lovbestemt angrerett ved kjøp av varer på internett (fjernkjøp) sende boken/bøkene tilbake innen 14 dager fra du mottok forsendelsen. Etter at vi har mottatt det sendte i retur, vil vi refundere kjøpsbeløpet. Bøker må leveres tilbake i god stand.

  2. Salgspris

  Vår nettbutikk er ment rettet mot kjøp og forsendelser innad i Norge. Hvis du oppgir at varen skal leveres til adresse i utlandet, tar vi forbehold om å kunne kreve ekstrakostnader for frakt. Vi tar et generelt forbehold om å kunne annullere bestillinger, mot refusjon av innbetalt kjøpesum.

  3. Behandlingstid

  Vi vil forsøke å behandle din ordre raskt, slik at bestillinger normalt er sendt i løpet av 7 virkedager. Ved reiser, sykdom, høytid eller andre forhold utenfor vår kontroll kan det ta lengre tid.

  4. Varebeholdning

  Vi selger bøker så langt beholdningen rekker. Bestillinger som overstiger beholdningen vil kunne bli annullert.

  5. Feil ved nettsiden

  Vi tar forbehold om at feil på nettsiden kan forekomme, både tekniske feil og feilskrift. Oppdager du feil er vi takknemlige om du gir oss beskjed.

  6. Endringer og oppdateringer

  Gudsriket.no tar forbehold om å kunne endre og oppdatere kjøpsvilkårene.

  7. Andre spørsmål?

  Ta kontakt med oss. Vi ønsker at du skal bli fornøyd. Vi ønsker å få lov å være med på å så gode korn i verdenen, slik at flere vinnes for Guds rike.

  28.10.2023